Radnici užurbano čistili snijeg, teren Ludogorets Arene spreman za trening BiH

AA
Radnici užurbano čistili snijeg, teren Ludogorets Arene spreman za trening BiH
FOTO: AA / Teren stadiona Ludogoretz
Radnici jutros užurbano čiste snijeg s terena stadiona Ludogorets Arena kako bi bio spreman za današnji trening fudbalskih reprezentativaca Bosne i Hercegovine.

Kompletan teren trebao bi biti očišćen do podne, a izabranici Roberta Prosinečkog drugi i posljednji trening pred sutrašnji prijateljski susret s Bugarskom imat će danas od 17 sati po lokalnom vremenu, odnosno 16 po srednjeevropskom.

Kako su za istaknuli iz delegacije Nogometnog saveza BiH, u utakmici s Bugarima u Razgradu popularne Zmajeve bodrit će između 50 i najviše 100 navijača.

Svi koji se odluče doputovati u Razgrad kako bi navijali za BiH, iako je kalendarski nastupilo proljeće, trebaju se spremiti za zimske uvjete.

Prema meteorološkim prognozama, sutra za vrijeme utakmice u Razgradu će temperatura pasti do minus pet stepeni celzijusa i moguć je snijeg.

Prijateljska utakmica Bugarska - BiH igra se sutra, 23. marta, od 19 sati po lokalnom vremenu (18 po srednjeevropskom) na stadionu Ludogorets Arena kapaciteta 9.000 mjesta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije