PSG unatoč jesenjoj tituli ostao bez trenera

Radiosarajevo.ba
PSG unatoč jesenjoj tituli ostao bez trenera


Sportski direktor Paris Saint Germaina, Brazilac Leonardo, u četvrtak je ujutro izvijestio trenera prvoplasiranog tima Le Championnata, Antoinea Kombouarea, da više nije na dužnosti...

Za AFP je tu informaciju potvrdio neimenovani izvor blizak dosadašnjem treneru pariškog kluba. Isti izvor tvrdi da će informacija uskoro dobiti službenu potvrdu.

Ukoliko je ista točna, ispada da će 48-godišnji trener, koji je u klubu od prvog jula 2009. godine, dobiti otkaz dan nakon što je 1-0 pobjedom kod St. Etiennea u posljednjem srazu 19. kola osigurao ekipi naslov jesenskog prvaka Le Championnata.

Mediji su odmah počeli sa špekulacijama da bi na to mjesto mogao zasjesti Carlo Ancelotti, bivši trener Reggine, Parme, Juventusa, Milana i Chelsea.

Ranije se, podsjećamo, nagađalo kako bi, još uvijek aktuelni selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Safet Sušić mogao zasjesti na klupi tima sa Parka prinčeva.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije