Prva reakcija Vice Zeljkovića nakon žrijeba za EURO 2024

3
Radiosarajevo.ba
Prva reakcija Vice Zeljkovića nakon žrijeba za EURO 2024
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Vico Zeljković

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u subotu 2. decembra je saznala potencijalne protivnike na Europskom prvenstvu ukoliko prođu baraž.

BiH je potrebna pobjeda protiv Ukrajine, a potom Islanda ili Izraela, da bi bili u grupi sa Rumunijom, Slovačkom i Belgijom.

Tim povodom na Facebooku večeras se oglasio i predsjednik Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Vico Zeljković.

Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

Važna informacija za vozače u Sarajevu: Danas izmjena režima saobraćaja

"Večeras je u velelepnoj dvorani Filharmonije u Hamburgu održan žrijeb za Evropsko prvenstvo koje će se narednog ljeta održati u Njemačkoj.

Večerašnji žrijeb pokazao nam je ono što smo već znali, da će naredni EURO biti najglamurozniji i najorganizovaniji do sada i da bi bilo veoma važno biti među učesnicima smotre najboljih evropskih selekcija. Imamo sjajnu priliku da kroz dvije utakmice play-offa na domaćem terenu napravimo historijski plasman i budemo dio novog fudbalskog spektakla u grupi sa Belgijom, Slovačkom i Rumunijom", napisao je Zeljković.

Вечерас је у велелепној дворани Филхармоније у Хамбургу одржан жријеб за Европско првенство, које ће се наредног љета...

Posted by Vico Zeljković on Saturday, December 2, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije