Prosinečki: Predsjednika Begića pitajte hoću li ostati selektor BiH

Radiosarajevo.ba
Prosinečki: Predsjednika Begića pitajte hoću li ostati selektor BiH
Foto: Dž. Kriještorac/Radiosarajevo.ba / Robert Prosinečki

Selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki je nakon meča kazao da su Zmajevi odigrali dobru utakmicu protiv Italije, no da su opet poraženi.

"Sigurno da poslije rezultata 3:0 u korist Italijana nemamo šta kazati, osim čestitati protivnicima. Kada gledaš cjelokupnu utakmicu, bili su bolji i pobijedili, možda bi se okrenulo da smo dali gol. Nije dobro, sve u svemu, nismo odigrali utakmicu kakvu ja mislim da BiH može igrati. Da li smo treći ili peti nije ni bitno, najvažnije je da se promijeni nešto, imamo još vremena do trećeg mjeseca, pa ćemo vidjeti", kazao je selektor Prosinečki.

"Statistički prvo poluvrijeme smo bili u samom vrhu... Danas je Italija jedna jaka i dobra reprezentacija, koja će svima biti jako opasna na EURU. Mi se moramo pripremati i gledati u budućnost.", dodao je Prosinečki.

Na pitanje novinara da li će ostati selktor Zmajeva, Prosinečki je odgovorio da to treba da pitaju predsjednika NSBiH Begića.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije