Prosinečki nakon remija s Turskom: Uspjela nam je prijateljska utakmica

AA
Prosinečki nakon remija s Turskom: Uspjela nam je prijateljska utakmica
Foto: TNS / Prijateljska utakmica između reprezentacija Turske i Bosne i Hercegovine

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki je nakon remija 0:0 protiv Turske u prijateljskom meču u Rizeu kazao da je meč bio pravi prijateljski.

Rize / Turska - BiH 0:0: Prosinečki i 7. uzastopni meč bez poraza

"Mislim da je bio jedan prelijep ambijent, pun stadion. Mislim da je bila jedna dobra prijateljska utakmica. BiH je igrala jako dobro, pogotovo prvih 30 minuta i imali smo dosta zamjena, ali, sve u svemu, mislim da nam je uspjela ova prijateljska utakmica da vidimo neke stvari gdje trebamo poboljšati, a gdje su dobre stvari. Očekuje nas sada utakmica u Ligi nacija što nam je jako bitno za kvalifikacije. Turskoj želim puno sreće protiv Rusije u nedjelju", kazao je Prosinečki na konferenciji za medije.

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine remizirala je bez golova protiv selekcije Turske u prijateljskoj utakmici u Rizeu.

Selekciju BiH 15. oktobra u okviru trećeg kola grupe “3“ Lige nacija čeka meč protiv Sjeverne Irske na Grbavici. BiH se nalazi u ligi "B" i nakon prva dva kola vodeća je u grupi sa šest bodova, slijede Sjeverna Irska i Austrija koje su bez bodova, ali i s utakmicom manje.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije