Prodaja ulaznica za meč reprezentacije BiH protiv Austrije počinje u utorak

AA
Prodaja ulaznica za meč reprezentacije BiH protiv Austrije počinje u utorak
/ Foto: NS BIH
Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine će se 11. septembra u okviru Lige nacija sastati s reprezentacijom Austrije.

Nogometni savez BiH je povodom ove utakmice, koja se igra na stadionu Bilino polje u Zenici, blagovremeno započeo organizacione pripreme, koje su uključivale i definisanje plana prodaje i distribucije ulaznica.

Iz Saveza su saopćili da će se u prodaji za ovaj meč naći 10.000 ulaznica.

"Uzimajući u obzir ograničeni kapacitet zeničkog stadiona, kao i neophodne sigurnosne mjere, za ovu utakmicu u prodaji će biti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu zapad, 1.250 istok, 1.750 sjever i 2.000 jug", navodi se u saopćenju.

Utvrđene su cijene ulaznica za ovu utakmicu, a one su za Zapad 40 KM, Istok 30 KM, Sjever i Jug 20 KM.

Prodaja 5.500 ulaznica počinje u utorak u devet sati, a vršit će se putem poslovnica agencije Centrotrans.

Preostalih 4.450 ulaznica su rezervisane za potrebe određenih kategorija kao što su reprezentativci, stručni štab reprezentacije, navijačke i druge grupe i ustanove.

"NS/FS BiH je na ovaj način nastojao da omogući transparentnu kupovinu ulaznica svim navijačima, prodajom putem partnerske agecije 'Centrotransa', ali i drugim pravnim subjektima, a sve u skladu sa realnim mogućnostima koje su svakako daleko manje u odnosu na iskazani interes naših vjernih navijača. Uzimajući u obzir sve prednje navedeno, uvjereni smo da će navijači iskazati potrebno razumijavanje i toleranciju, te da će kao i uvijek pružiti maksimalnu podršku našoj najboljoj selekciji", navodi se u saopćenju Nogometnog saveza BiH.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije