Procurio video: Ronaldo pokazao kako motivira igrače i dokazao veličinu

Radiosarajevo.ba
Procurio video: Ronaldo pokazao kako motivira igrače i dokazao veličinu
PrtScr / Procurio video: Ronaldo pokazao kako motivira igrače i dokazao veličinu

Utakmica između Juventusa i Atletico Madrida završena je u utorak navečer, ali kod ljubitelja nogometa još nije – arhivirana.

Liga prvaka je njegovo takmičenje: Cristiano Ronaldo odveo Juventus u četvrtfinale

Sjećate se proslave Simeonea: Ronaldo je sada uzvratio

Nevjerovatan je: Cristiano Ronaldo postigao dva gola i vratio sve na početak

Najviše iz razloga sjajnog nastupa Cristiana Ronalda koji je postigao tri gola i doveo Staru damu u četvrtfinale Lige prvaka.

Svakog dana se objavljuju novi detalji, pa je italijanski list Repubblica objavio i video sa poluvremena utakmice između Juventusa i Atletico Madrida.

Na njemu se vidi kako Ronaldo motivira svoje saigrače prije povratka na teren. 

Portugalski šampion - koji je već postigao gol u prvih 45 minuta, a zatim potpisao još dva u drugom poluvremenu – išao je od igrača do igrača i davao im podršku da u nastavku susreta izbore četvrtfinale, iako su i tada bili u zaostatku od jednog gola u odnosu na Špance.

Na snimku se vidi i naš Miralem Pjanić, kojem Ronaldo nije prišao, ali se pretpostavlja da su njih dvojica razgovarali u svlačionici, jer je Mire došao iza Portugalca, koji je već uveliko pripremio saigrače da mogu ostvariti čudo.

Pogledajte kako je sve izgledalo:

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije