Procurio izgled novih dresova u kojima će Hrvatska igrati na EURO-u 2024

0
Radiosarajevo.ba
Procurio izgled novih dresova u kojima će Hrvatska igrati na EURO-u 2024
Foto: EPA - EFE / Luka Modrić

Na internetu su se pojavile fotografije novih dresova reprezentacije Hrvatske, u kojima će Vatreni igrati na Europskom prvenstvu u Njemačkoj, ali i na prijateljskom turniru za osam dana u Kairu.

Dresove je objavio Footy Headlines na X-u (bivšem Twitteru), a već na prvi pogled očito je da su oni doživjeli velike promjene u odnosu na prethodno izdanje.

Posebno se to odnosi na dres crveno-bijele boje koji više nema niz kvadratića, već njih tek nekoliko velikih pa je na njegovoj prednjoj strani tek osam polja. Rukavi su bijele boje, kao i okovratnik.

GRAS otkrio na kojoj relaciji će voziti tramvaji uslijed oštećenja mreže

GRAS otkrio na kojoj relaciji će voziti tramvaji uslijed oštećenja mreže

Rezervna garnitura je manje kontroverzna. Njegova je boja mornarsko plava, kvadratići dijagonalni, a na sebi ima crvene detalje.

Vatreni će u novim dresovima igrati sljedeće dvije godine.

[twitter]https://twitter.com/Footy_Headlines/status/1768056208823398689[/twitter]

Hrvatski nogometni savez je prije nekoliko dana na TikToku objavio misteriozni video, kojim je najavio nešto "novo i uživo". U videu su bile siluete Luke Modrića, Ivana Perišića, Brune Petkovića, Joška Gvardiola te Matea Kovačića, ali nije bilo jasno o čemu je tačno riječ.

Jučer su pak objavili da se radi o novoj garniturni dresova, koji će biti predstavljeni u ponedjeljak.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije