Prijetnja Lionelu Messiju, mafijaši opljačkali radnju njegove supruge Antonele

0
Radiosarajevo.ba
Prijetnja Lionelu Messiju, mafijaši opljačkali radnju njegove supruge Antonele
Foto: Instagram / Antonela i Lionel

Dvojica naoružanih napadača na motoru ostavili su prijeteću poruku poznatom fudbaleru Lionelu Messiju, nakon što su ispalili najmanje desetak metaka u jedan supermarket u Rosariju koji je u vlasništvu porodice njegove supruge Antonele.

Kako prenose argentinski mediji, u napadu koji se desio u ranim jutarnjim satima niko nije povrijeđen, dok još uvijek nije poznato zbog čega bi Messijeva tazbina bila na udaru.

Ono što svakako privlači najviše pažnje jeste jeziva poruka koju su napadači ostavili, a upućena je napadaču PSG-a koji je sa porodicom u Francuskoj.

Eldina Ahmić dobila kćerku sa zvijezdom Tottenhama

Eldina Ahmić dobila kćerku sa zvijezdom Tottenhama

"Messi, čekamo te! Javkin (gradonačelnik Rosarija) je također trgovac drogom tako da neće brinuti o vama!"

Ubrzo nakon tog napada oglasio se i sam Javkin koji je izrazio zabrinutost i odbacio sve tvrdnje da ima bilo kakve veze sa tim napadom, dok je ministrica pravde u provinciji Santa Fe, Selija Arena, navela da je u pitanju terorizam od strane mafijaške grupe čiji je jedini cilj da zaplaši populaciju, prenosi portal Telegraf.rs.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije