Prešao 7.400 km za utakmicu koja je odgođena, onda je uslijedio poziv slavnog igrača

0
Radiosarajevo.ba
Prešao 7.400 km za utakmicu koja je odgođena, onda je uslijedio poziv slavnog igrača
Twitter / Snijeg odgodio utakmicu

Malo je navijača Tottenhama koji će se sjećati odgođene utakmice s Burnleyjem, koja se nije mogla odigrati zbog snježne mećave koja je prekrila teren Turf Moora.

Ipak, jednom od fanova Spursa put u Burnley bit će uspomena za cijeli život. Ne radi se o navijačima koji su na utakmicu putovali pet sati iz Londona, već o čovjeku koji je na Otok stigao – preko okeana.

Taj je gospodin prošao 7.400 kilometara kako bi na djelu vidio svoje ljubimce, na što je potrošio 31 sat.

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Denis Bećirović nastavlja diplomatsku ofanzivu: Evo gdje putuje sada

Krenuo je iz Dallasa u Sjedinjenim Američkim Državama, stigao je na vrijeme u Burnley, ali je onda saznao da je utakmica odgođena.

Nije ga to omelo u dobrom provodu s kolegama navijačima, a svoje je dojmove podijelio i na Twitteru.

Ipak, vjerojatno nije očekivao da će njegovu objavu pročitati i jedan od najboljih svjetskih napadača Harry Kane, vođa napada momčadi koju je nedavno preuzeo Antonio Conte.

''Upravo sam dobio ovaj tweet, jako mi te je žao! Zbog tvoje predanosti da stigneš na utakmicu koja je otkazana, želio bih te pozvati kao mog gosta na našu domaću utakmicu sljedeći put kad ćeš biti u Londonu'', poručio je Kane putem Twittera.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije