Poznati fudbaler zbog nje ostavio ženu, uhvaćeni kako razmijenjuju nježnosti na jahti

2
Radiosarajevo.ba
Poznati fudbaler zbog nje ostavio ženu, uhvaćeni kako razmijenjuju nježnosti na jahti
Foto: Instagram / Vidal i njegova djevojka

Kraj je sezone i mnogi fudbaleri su požurili na godišnje odmore pošto će nova takmičarska godina početi nikad ranije usljed odigravanja Svjetskog prvenstva u Kataru, a mnogi od njih odabrali su egzotične destinacije.

Među njima je i čilenaski fudbaler Arturo Vidal koji ljetuje na Formenteri i to u društvu svoje djevojke. Vidal je bio oženjen Marijom Teresom Matus, ali su se nakon 10 godina braka razišli 2019. godine. Razlog je manekenka Sonja Isaz u čijem društvu Vidal sada uživa na Balearima.

Uprkos tome što su na malom ostrvu - i što su iznajmili jahtu - njih su pronašli paparaci i zabilježili su njihove trenutke opuštanja u zanimljivim pozama.

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Potvrđena optužnica protiv Vasvije Vidović

Sunčali su se, kupali, surfovali, pili koktele, ali i razmjenjivali nježnosti...

Dobro je poznato da je zgodna Kolumbijka veliki fan teretane iz koje prosto ne izbija, tako da je rado pokazala svoje tijelo, iako nije znala da pozira fotografima, piše Mondo.rs.

Vidjet ćemo da li će sa Vidalom ostati u Italiji naredne sezone ili će se vratiti u Južnu Ameriku, pošto Čileanca zovu iz Brazila.

Gdje god da ode, sigurno će sa sobom povesti i svoj automobil od 500 eura, a koji se dopao i Sonji. Nije joj smetalo kada je Vidal došao po nju u skromnoj Fiat Pandi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije