Poznate cijene ulaznica za utakmice Zmajeva protiv Sjeverne Irske i Austrije

Radiosarajevo.ba
Poznate cijene ulaznica za utakmice Zmajeva protiv Sjeverne Irske i Austrije
Foto: Dženan Kriještorac / Zmajevi na treningu
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će svoju sljedeću utakmicu u okviru takmičenja UEFA Lige nacija odigrati protiv reprezentacije Sjeverne Irske na stadionu Grbavica u Sarajevu, 15. oktobra godine sa početkom u 20:45 sati.

Za ovaj susret su definisane posebne organizacione procedure i bezbjedonosne mjere, sa aktivnostima koje jasno i nedvosmisleno preciziraju plan prodaje i distribucije ulaznica.

Zbog ograničenog kapaciteta stadiona, kao i obaveznih sigurnosnih procedura koje nalažu UEFA, bit će štampano 10.300 ulaznica za prodaju, a cijene su sljedeće: 30 KM (tribina SJEVER)30 KM (tribina ISTOK)20 KM (tribina JUG).

U skladu sa ograničenim kapacitetom stadiona Grbavica i izvršenim bezbjedonosnim procjenama, a prema odgovarajućim standardima UEFA i zaključcima nadležnih organa NS/FS BiH, prodaja ulaznica za utakmicu počinje u ponedjeljak, 01. oktobra 2018. godine u 09:00 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije