Potresna objava supruge srbijanskog golmana: '365 dana od najveće noćne more...'

1
Radiosarajevo.ba
Potresna objava supruge srbijanskog golmana: '365 dana od najveće noćne more...'
Foto: Instagram / Ana i Predrag Rajković

U vrijeme Svjetskog prvenstva u Kataru suprugu golmana Srbije Predraga Rajkovića, Anu Rajković, povezivali su sa srbijanskim Dušanom Vlahovićem. Pričalo se kako Ana vara muža sa njegovim saigračem.

Pokušala je da demantuje, ali oni koji su priču i plasirali bili su uporni u namjeri da u tome i istraju.

Ništa, čak, nije značila ni tužna informacija koja je čak i mimo njene volje, kako ih ljudi ne bi žalili, dospjela u javnost - da se u tim momentima Anin i Predragov sinčić borio za život.

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Pogledajte kakva je atmosfera na ulicama glavnog grada BiH

Godinu dana kasnije, Ana se oglasila ovim povodom. Objavila je dirljivu sliku sina i snimak sa njim na kojem plače, podijelivši priču da su mu ljekari davali samo 5 posto šanse da preživi.

"Tačno 365 dana od majkine najveće noćne more. Koma, sepsa, bakterija ga je razorila, ne očekujte previše, dajemo mu samo 5% šanse da se izbori, bakterija je verovatno stigla do mozga, nemoćni smo, sve je na njemu. I ako se probudi ne očekujte previše, rekli su… Stisla sam zube i srce, a tatu sam zagrlila najjače i šapnula mu da ne smijemo da im vjerujemo.

Iz dana u dan vjerovali smo samo Gospodu i tebi, sine. Mnogi su iskoristili majkinu "slabost", pogriješili su, puno su pogriješili, ali su naučili da dobro uvijek pobijedi zlo. Sjećaš se kako su nam rekli?! Pa ovo je čudo, ovo je neobjašnjivo! Čudo naše, volimo te najviše", napisala je Ana na Instagramu.

Zatim je dodala...

"Mjesec dana kasnije, usred strašnog skandala, transportujemo u najbolju bolnicu na svijetu, u Tiršovu. Dok je moja mama 24/7 bila u bolnici, vi ste imali bujnu maštu. Sa centralnim venskim kateterom i raznim drenovima, ali ne damo da nas neko žali. Borimo se, ali vam ne damo da nas žalite!", napisala je Ana potom u opisu dječakove fotografije.

Zahvalila se doktorima...

"Beskrajno se moram zahvaliti bolnici Tiršova, profesoru Krstiću i Gordani Miloševski bez kojih sve ovo ne bi bilo tako. I, naravno, cijelom osoblju bolnice. Hvala vam!", poručila je Ana Rajković.

Na kraju, poslala je surovu poruku onima koji su joj ovu priču i "napakovali":

"I ne zaboravite - ko se na tužim suzama obogatio, obično se tuga takvima prva nasmije. Porodica."

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije