Anegdote / Poljubio uspavanog Zlatana Ibrahimovića u usta, pa dobio batine!

19. 07. 2021. u 12:02:00 Radiosarajevo.ba

Shares: 0

Sjećate se Andyja van der Meydea?

Bio je i reprezentativac Holandije, igrao je za Ajax i Twente, potom i za Inter i Everton, a karijeru je prilično rano završio.

On je na gostovanju jednoj holandskoj televiziji ispričao anegdotu sa jednog putovanja autobusom gdje je sjedio pored Zlatana Ibrahimovića dok je igrao za Ajax.

"Dok smo bili u Ajaxu, uvijek sam sedio pored Zlatana. Jednom dok je spavao, dobio sam požudu da ga poljubim i samo sam ga poljubio u usta. Nekoliko sekundi kasnije, dobio sam nekoliko udaraca", objasnio je on.

Onda je i objasnio da stvari između njih dvojice ne funkcionišu kako treba.

"Istina je da mnogo stvari nije funkcionisalo između nas dvojice. Ipak, radije bih bio u timu sa igračima koji su iskreni kao on", rekao je Van der Meyde.

Objasnio je zašto je bilo neslaganja.

"Tada smo obojica bili mladi i mislili smo da smo najbolji igrači Ajaxa. Došao je u klub i mislio da je najbolji. Mislim da je onda bio malo ljubomoran. Nikada ja nisam imao velikih problema s njim, mislim da sam ja njemu bio veći problem", rekao je Van der Meyde.


Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacija za Android | iPhone i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

NEMA KOMENTARA