Šta se desilo u Maradoninoj kući? Pojavile se nove informacije o smrti legende

0
Radiosarajevo.ba
Šta se desilo u Maradoninoj kući? Pojavile se nove informacije o smrti legende
Foto: EPA-EFE / Diego Maradona

Nakon smrti Diega Maradone u javnost je izašlo dosta informacija koje su poprilično uznemirujuće.

Jednu od takvih, iznio je njegov prijatelj i advokat Matias Morla te podigao prašinu izjavom da je legendarni El Pibe hitnu pomoć čekao pola sata.

Advokat Morla je tvrdio da Maradonu niko nije obišao čak 12 sati i da je Hitna pomoć stigla tek pola sata nakon poziva.

U izvještajima koji se nalaze u sudu piše da je Hitna pomoć stigla veoma brzo, te da nije istina da im je za to trebalo pola sata.

Pokušali su da ga vrate sa injekcijama adrenalina, ali su morali da konstatuju Maradoninu smrt. "Clarin" navodi da je medicinski tim odmah uzeo krv i urin iz kojih će se odradtit toksikološki nalazi, a rezultati bi trebalo da budu poznati u petak tokom dana.

Ako je vjerovati njima onda u vodu pada teorija zavjere i tvrdnje Maradoninog advokata. Giselle je rekla da su oko 11.30, pola sata prije nego što je Maradona proglašen mrtvim, u kuću ušli psiholog i psihijatar koji su pokušali da razgovaraju sa Diegom koji im nije odgovarao.

Pomenuta medicinska sestra, zajedno sa rođakom Maksijem Pomargom, pritrčala je Maradoni i počela da ga oživljava, prenosi informer.rs.

Podsjećamo, Diego Maradona je umro u srijedu 25. novembra, od srčanog udara u 60. godini života.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije