Pogledajte veliku međusobnu tuču navijača Partizana: Sukobili se zbog skandiranja Vučiću

2
Radiosarajevo.ba
Pogledajte veliku međusobnu tuču navijača Partizana: Sukobili se zbog skandiranja Vučiću
FOTO: Screenshot / Međusobna tuča navijača Partizana

Fudbaleri Partizana sinoć su svojim navijačima priredili neugodno iznenađenje ispadanjem iz kvalifikacija za Ligu Evorpe.

Oni su na stadionu JNA u Beogradu odigrali tek remi sa kiparskim AEK-om iz Larnake, ali s obzirom da su u prvom meču doživjeli poraz od 2:1 morali su se oprostiti od ovog takmičenja.

Da ruže ne cvjetaju u ni oko tima, dokaz su sinićnje scene sa tribina stadiona u Humskoj.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Naime, dio navijača je upućivao uvrede na račun srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, sa čime se nikako nije slagala ona druga polovina, zbog čega je i izbila tuča na tribinama.

Sukob i podjela su nastavljeni i prilikom skadniranja protiv Uprave Partizana, od koje su neki tražili odlazak, dok su neki bili striktno protiv toga.

Nakon utakmice Partizan je ostao i bez trenera Ilije Stolice, a prethodno je klub napustio sportski direktor Ivica Ilijev.

Crno-beli ipak nisu eleminisani iz Evrope za ovu sezonu. Oni će svoj put nastaviti u playoffu Konferencijske lige gdje će igrati sa malteškim Hamrunom koji je, podsjećamo, izbacio mostarski Velež iz ovog takmičenja.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije