Podrška zagrebačkim huliganima

Radiosarajevo.ba
Podrška zagrebačkim huliganima

Foto: www.vikingjuve.com

Transparenti koji su se pojavili na utakmici između Juventusa i Udinesea, gdje su navijači italijanskog kluba pružili podršku zagrebačkima huliganima.“Ekipo iz Zagreba nemojte odustati” i “Solidarnost ustašama” iz Zagreba natpisi su na transparentima ekstremne frakcije navijača Juventusa.

To se, naime, dogodilo prije desetak dana na utakmici između Juventusa i Udinesea, a oba transparenta su osvanula na hrvatskom jeziku.Iako je poruka većini stadiona bila nepoznata, jako dobro je razumljiva onima s našeg govornog područja. Bit tih transparenata najvjerojatnije je razlog podrške Bad Blue Boysima, koji su očito svojim neredima izazvali veliki respekt mnogih huliganskih skupina u Europi.

Treba napomenuti da navijači Juventusa podržavaju BBB-e zbog njihovih nereda na europskim gostovanjima.

Ovdje se radi o huliganaskoj frakciji navijača Stare dame, “Viking Juve“, koja je htjela pružiti podršku hrvatskim kolegama zbog UEFA-ine stroge kazne. Nadamo se da ovakav potez neće ohrabriti dio rušilački nastrojenih BBB-a na nove ispade danas u Bruxellesu. Pogotov nakon nedavnih obećanja kako će od sada na tribini biti isključivo radi Dinama.

Dnevnik.hr/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije