Podrška navijača igračima i stručnom štabu FK Željezničar

Radiosarajevo.ba
Podrška navijača igračima i stručnom štabu FK Željezničar
Predstavnici navijača FK Željezničar najavili su za danas posjetu fudbalerima i stručnom štabu kako bi i na taj način pružili podršku ekipi pred veoma bitne naredne utakmice.

"Navijači FK Željezničar su svoju odanost prema klubu pokazali i dokazali bezbroj puta, a tako je i sada nakon dva vezana poraza u Premijer ligi BiH. Posebno upečatljivo je ono što se desilo poslije poraza od Viteza, kada su navijači pružili podršku svojim fudbalerima, a videosnimak pjesme i navijanja s južne tribine je obišao region. Predstavnici navijača najavili su za danas posjetu fudbalerima i stručnom štabu kako bi na taj način pružili dodatnu podršku uoči derbija protiv mostarskog Zrinjskog”, istaknuli su iz FK Željezničar.

”Nadamo se da će se energija s tribine prenijeti na teren, odnosno na naše igrače i da ćemo na Grbavici u subotu svi zajedno dati maksimum kako bi se Željezničar vratio na pobjednički kolosijek”.

Željezničar u šestom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na sarajevskom stadionu ”Grbavica” dočekuje aktuelnog državnog prvaka, Zrinjski iz Mostara. Utakmica će se igrati u subotu, 20. augusta, s početkom u 21 sat.

U pet ovosezonskih prvenstvenih susreta Željezničar je zabilježio remi na startu u vječitom bh. derbiju sa Sarajevom (1:1), te savladao Olimpic (2:0) i Široki Brijeg (2:0), dok je u posljednja dva meča izgubio od Slobode u Tuzli (0:2) i Viteza kući (0:2).

Renomirani klub trenutno je na nezadovoljavajućem, sedmom mjestu tabele Premijer lige BiH, sa sedam osvojenih bodova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije