Podjela bodova u Torinu, Gojak opet bio u startnoj postavi

0
Radiosarajevo.ba
Podjela bodova u Torinu, Gojak opet bio u startnoj postavi

Torino i Bologna su otvorili današnji program 13. kola Serije A, a u svom međusobnom okršaju su podijelili bodove odigravši 1:1.

U prvom poluvremenu nismo vidjeli golove, a utakmicu je ponovo od prve minute za Torino počeo reprezentativac Bosne i Hercegovine Amer Gojak.

Gojak je igru napustio u 66. minuti, a onda su uslijedili golovi na obje strane. Tri minute poslije je njegov tim poveo nakon neshvatljive pogreške golmana Bologne Da Coste. On je loše reagovao nakon jednog ubačaja iz kornera i od njegovu se nogu lopta odbija u mrežu i to je 1:0 za Torino. Gol je pripisan Verdiju koji je centrirao.

Ipak, Bologna je smogla snage da odgovori Torinu, a to je učinila u 78. minuti kada je Vignato sjajno proigrao Soriana, a on kroz noge Milinković-Savića loptu poslao u mrežu Torina za 1:1.

Do kraja nije bilo promjene i timovi su podijelili bodove. Torino je ostao u zoni ispadanja sa samo sedam bodova, dok je Bologna sa sedam više na 12. poziciji, prenosi scsport.ba.

Serie A, 13. kolo

Torino – Bologna 1:1 (Verdi / Soriano

Standings provided by SofaScore LiveScore

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije