Počinje operacija Estonija: Reprezentativci BiH od sutra u Kampu FK Sarajevo

Anadolija
Počinje operacija Estonija: Reprezentativci BiH od sutra u Kampu FK Sarajevo
/ Anadolija
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ponedjeljak 29. avgusta zvanično počinje pripreme za utakmicu prvog kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji - meč u Zenici 6. septembra protiv Estonije.

Selektor Mehmed Baždarević će igrače okupiti u hotelu 'Hercegovina' na Ilidži do 13 sati. Prvi trening u početnoj fazi priprema "zmajevi" će imati u Trening kampu FK Sarajevo u Butmiru u penedjeljak u 17 sati.

Bh. najbolji fudbaleri u kampu "bordo" tima trenirat će do 31. avgusta. Od 1. septembra sele u Trening kamp Nogometnog/Fudbalskog saveza BiH (N/FS BiH) u Zenicu, gdje će obaviti drugi dio priprema za start kvalifikacija za naredni Mundijal.

Utakmica BiH – Estonija igrat će se 6. septembra na zeničkom stadionu 'Bilino polje' od 20.45 sati. Ulaznice za meč bit će puštene u prodaju od ponedjeljka u 9 sati, po cijeli 40 KM za zapadnu tribinu, 30 za istočnu, te po 20 za južnu i sjevernu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije