Počela prodaja ulaznica za meč BiH - Austrija: Gužva se tek očekuje

A. S.
Počela prodaja ulaznica za meč BiH - Austrija: Gužva se tek očekuje
Radiosarajevo.ba / Prodajno mjesto Centrotransa u Zenici

U devet sati jutros (utorak) počela je prodaja ulaznica za nogometnu utakmicu UEFA Lige nacija između Bosne i Hercegovine i Austrije, koja se 11. septembra igra na Bilinom polju u Zenici

"Počela je prodaja ulaznica u devet sati. Interesovanje javnosti postoji, ali iskreno nije kao što je bio slučaj kada su igrali BiH i Belgije. Do meča sa Austrijom ima još 15 dana i očekujemo da potražnja bude na visokom nivou", potvrđeno je za Radiosarajevo.ba u jednoj od poslovnica kompanije "Centrotours", gdje se mogu kupiti ulaznice za duel Zmajeva protiv Austrije. 

Prodaja ulaznica za meč reprezentacije BiH protiv Austrije počinje u utorak

Nogometni savez BiH je blagovremeno započeo organizacione pripreme, koje su uključivale i definiranje plana prodaje i distribucije ulaznica.

Uzimajući u obzir ograničeni kapacitet zeničkog stadiona, kao i neophodne sigurnosne mjere, za ovu utakmicu u prodaji će biti 10.000 ulaznica, od čega 5.000 za tribinu „zapad“, 1.250 „istok“, 1.750 „sjever“ i 2.000 „jug“.

Utvrđene su cijene ulaznica za ovu utakmicu - „Zapad“ 40 KM, „Istok“ 30 KM, „Sjever“ i „Jug“ 20 KM. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije