Počela prodaja ulaznica za meč Zmajeva na Grbavici: Finale baraža ili prijateljska utakmica

0
Radiosarajevo.ba
Počela prodaja ulaznica za meč Zmajeva na Grbavici: Finale baraža ili prijateljska utakmica
Foto: FK Željeničar / StadIon Grbavica

Fudbalski savez BiH započeo je prodaju, tačnije pretprodaju, ulaznica za drugi meč koji će Bosna i Hercegovina igrati u martu 2024. godine.

Mogao bi to biti meč finala baraža, ako pobijedimo Ukrajinu 21. marta u Zenici, ili prijateljski meč ako izgubimo od Ukrajine.

U prvom slučaju igrali bi protiv pobjednika, a u drugom protiv poraženog iz duela Island – Izrael.

FK Sarajevo objavio video i poslao poruku 'Bordo naciji'

FK Sarajevo objavio video i poslao poruku 'Bordo naciji'

"Nakon utakmice s Ukrajinom, bez obzira na njen ishod, naša reprezentacija će već 26. marta tekuće godine u 20.45 odigrati meč na stadionu Grbavica u Sarajevu. Vjerujemo da će to za bh. selekciju biti finalni susret doigravanja za plasman na UEFA EURO 2024, a u svakom slučaju, protivnik će biti jedna od ekipa iz duela Island - Izrael.

Za utakmicu na stadionu Grbavica u Sarajevu, u prodaju će biti pušteno 11.000 ulaznica po cijenama: Istok 40,00 KM, Sjever 30,00 KM i Jug 20,00 KM.

U prvom krugu, navijači reprezentacije Bosne i Hercegovine do ulaznica za ovaj susret mogu da dođu putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i preko službene web stranice NS/FS BiH (https://www.nfsbih.ba/).

Svi navijači Bosne i Hercegovine koji su registrovani na navedenoj platformi imat će prednost kupovine do četiri ulaznice u pretprodaji.

U petak 15. marta u periodu od 00.00 do 24.00 sata distributer će slati link na email adrese sa mogućnošću da svi registrovani navijači kupe ulaznice u intervalu od 24 sata od prijema e-maila. Nakon isteklog tog roka kupovina ulaznica u pretprodaji više neće biti moguća.

Redovna prodaja ulaznica počinje 17. marta od 12.00 sati a vršiće se online, preko web platforme www.event.ba.

Napominjemo, i ovaj put ulaznice će glasiti na ime i prezime kupca, te će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

Kontrole na ulazima i spoljnim perimetrima oko stadiona će biti detaljne, te vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, kao i da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima.

Baraž za UEFA EURO 2024: Ulaznice za meč BiH - Ukrajina rasprodane!

Baraž za UEFA EURO 2024: Ulaznice za meč BiH - Ukrajina rasprodane!

Sve informacije vezane za ostala pravila bit će dostupne na web portalu www.event.ba kao i na poleđini ulaznice.

Podržimo naše Zmajeve na putu do UEFA EURO 2024 u Njemačkoj" naveli su iz N/FS BiH.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije