Pobjeda Hrvatske za oproštaj

Radiosarajevo.ba
Pobjeda Hrvatske za oproštaj
Srna: Želimo da Bilić ostane!

Nakon utakmice prvi se pred mikrofonom novinara državne dalekovidnice pojavio Darijo Srna.

- Zadnjih dana se svašta pisalo o nama, ova generacija nije zaslužila ovakvo gađanje blatom. Istina je, ne idemo na Svjketsko prvenstvo, to je naša najveća krivica i mi to priznamo. Ovu smo utakmicu posebno htjeli pokazati svima da smo prava momčad i kolektiv i mislim da smo u tome uspjeli, u jednom dahu je rekao Srna i nastavio o izborniku Biliću:

- Slaven je sjajan trener i čovjek i ona ima našu i potporu cijele javnosti osim jednog dijela nama nesklonih medija. Mi bi voljeli da ona i dalje ostane izbornik i, ponavljam, ima našu punu potporu, na kraju je rekao Srna.

Poslije Srne, pojavio se strijelac pobjedničkog pogotka, Niko Kranjčar, čije su riječi uvijek odjmerene i uvijek su pogađale u bit problema.

- Pokazali smo svima da smo prava škvadra i da smo zbog raznih pehova ostali bez velikog natjecanja. Iz svega ovoga treba izvući pouku. Na kraju htio bih napomenuti da je nama igranje za Hrvatsku uvijek bila čast i nikome ne damo da nam to stavlja pod upitnik!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije