Pjanić upisao asistenciju za Al-Sharjah, a nije došao na utakmicu Zmajeva

0
Radiosarajevo.ba
Pjanić upisao asistenciju za Al-Sharjah, a nije došao na utakmicu Zmajeva
Foto: Sharjah Fc / Miralem Pjanić se oporavio od povrede

Igrač nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Pjanić oporavio se od povrede i nastupio za arapski klub Al-Sharjah.

Pjanić je posljednji meč za klub iz Ujedinjenih Arapskih emirata odigrao 28. oktobra, te je odsustvovao na dva posljednja susreta.

Kako je rekao selektor BiH Savo Milošević objasnio Pjanić je propustio dva naredna susreta Zmajeva zbog povrede aduktora.

Ramo Isak na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Stari Grad

Ramo Isak na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća Stari Grad

Naša reprezentacija je poražena u gostima od Luksemburga sa 4:1, a u nedjelju, 19. novembra u Zenici će dočekati selekciju Slovačke.

Međutim, Pjanić je u subotu, 18. novembar, zaigrao u dresu Al-Sharjaha, a reprezentaciju očekuje novi protivnik, koji je još kvalitetniji od Luksembruga.

/ Anketa

Koliko će Zmajevi bez Džeke i Pjanića osvojiti bodova u utakmicama protiv Luksemburga i Slovačke?
Rezultati

Naš veznjak je u igru ušao na poluvremenu susreta četvrtfinala tamošnjeg Liga kupa protiv Ittihad Kalbe te je već u 62. minuti asistirao Camari za izjednačenje (1:1).

U ranijem toku meča Ghayedi je doveo domaćina u vodstvo, a Vombergar je u 73. minuti uspio ponovo dovesti Ittihad u prednost (2:1).

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije