Pjanić igrao drugo poluvrijeme u pobjedi Juventusa nad PSG-om

Radiosarajevo.ba
Pjanić igrao drugo poluvrijeme u pobjedi Juventusa nad PSG-om
Facebook / Detalji s utakmice
Paris Saint Germain i Juventus sastali su se u okviru International Champion kupa, a uspješnija je bila ekipa Juventusa.

Prvo poluvrijeme donijelo je dosta uzbuđenja s obje strane, a PSG je preko Cavanija pogodio mrežu Juventusa, ali je glavni sudija susreta poništio pogodak zbog ofsajd pozicije.

Kada se činilo da će glavni sudija dosuditi kraj prvog dijela, Dybala i Higuain izveli su odličnu akciju koju je u pogodak pretvorio Higuain.

U drugom poluvremenu oba trenera izvršili su dosta izmjena, a naš reprezentativac Miralem Pjanić u igru je ušao u 45. minuti susreta.

Paris Saint Germain je u 53. minuti poravnao rezultat preko Guedesa, a deset minuta kasnije Stara dama vratila je vodstvo preko Marchisa. Parižani su ponovo stigli do poravnanja u 80. minuti susreta preko Pastorea, ali je u posljednjim minutama Marchisio s bijele tačke donio pobjedu svojoj ekipi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije