Pižon više nije selektor Srbije

Radiosarajevo.ba
Pižon više nije selektor Srbije


Nogometni savez Srbije objavio je vijest da je sporazumno raskinuo ugovor sa sada već bivšim selektorom Vladimirom Petrovićem Pižonom...

Do sporazuma o raskidu suradnje došlo je danas na sastanku Srbijanskog nogometnog saveza kojem je prisustvovao i Petrović.

"Sastanak je protekao u izuzetno prijateljskoj atmosferi, punoj poslovnog razumijevanja, a na istom se došlo do zaključka da daljnja suradnja više nije moguća zbog neispunjavanja zacrtanih ciljeva", stoji u saopštenju Srbijanskog nogometnog saveza.

"Imao sam čast i zadovoljstvo u prethodnom razdoblju surađivati na najbolji mogući način s čelnim ljudima saveza, te voditi najbolju reprezentaciju nogometaša naše države. Na nesreću svih nas, rezultat je izostao i nismo se kvalifikovali na Europsko prvenstvo 2012. godine. Razmotrili smo novonastalu situaciju i zaključili da je sporazumni raskid ugovora najbolje rješenje za sve. Svima u savezu i svim nogometašima želim puno sreće u daljnjoj karijeri", rekao je bivši selektor Srbije Petrović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije