Piksi nakon izbora za selektora: Cilj je odlazak na Svjetsko prvenstvo

0
Radiosarajevo.ba
Piksi nakon izbora za selektora: Cilj je odlazak na Svjetsko prvenstvo
Foto: Kurir.rs / Dragan Stojković Piksi

Proslavljeni jugoslovenski fudbaler Dragan Stojković Piksi od jučer je i zvanično novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije, nakon što je potpisao ugovor na tri godine.

Novi selektor fudbalera Srbije poručio je gostujući na RTS-u da ga zanima samo plasman na Svjetsko prvenstvo u Kataru i da se ne obazire na snagu ostalih rivala u kvalifikacionoj grupi.

Ofanzivno i dominantno, tako Piksi vidi njegovu reprerezentaciju, a vjeruje da je moguće doći do pravog tima.

"Da ne verujem ne bih se prihvatao posla. Imamo potencijal kao ekipa da odgovorimo na sve zahteve. Kvalifikacije za Katar pravi izazov, verujem da možemo. Neće biti lako, nijedna utakmica nije laka, grupa je teška, ali moramo da uradimo sve da napravimo zdravu grupu koja će biti spremna da odgovori na izazove", istakao je Stojković gostujući u dnevniku RTS-a.

Stojković je ponovio da će u petak saopštiti spisak igrača za prvo okupljanje.

"Spisak u petak ja ga već imam u glavi i na papiru. Recimo da će biti iznenađenja", izjavio je Piksi.

Na kraju, Stojković je ponovio svoje prioritete:

"Cilj je odlazak na Svetsko prvenstvo. Mene samo to zanima, a verujem i javnost, navijače i sve koji vole fudbal. Učinićemo sve, neće biti lako, ali verujem da možemo. Nemamo puno vremena, trening dan-dva, ali ću iskoristiti to vreme da igračima objasnim filozofiju i zamisli. Volim ovaj posao jer je kreativan, jer želim da izvučem maksimum iz svakog, a pružiću im šansu da se dokažu", zaključio je Dragan Stojković.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije