Ovo je Sarajlija koji je prije početka SP-a prognozirao da će Hrvatska biti druga

Radiosarajevo.ba
Ovo je Sarajlija koji je prije početka SP-a prognozirao da će Hrvatska biti druga
Foto: Screenshot / Adnan Cernica
Fudbalska reprezentacija Hrvatske osvojila je drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu u Rusiji nakon što je u finalnom susretu na stadionu Luzhniki poražena od reprezentacije Francuske rezultatom 4:2.

Ekipa portala Radiosarajevo.ba snimila je uoči utakmice s Hrvatskom anketu na ulicama Sarajeva, a jedan naš sugrađanin hrabro je najavio plasman Hrvatske u finale prvenstva.

Očekivao je da će Njemačka biti prvak svijeta, a da će Hrvati položiti koplja tek u finalu. Naše komšije zaista su poražene tek u finalu, ali ne od četverostrukog prvaka svijeta. 

Adnan Cernica iz Sarajeva, inače nekada talentovani fudbaler Vratnika kaže kako je bio uvjeren da će Hrvatska odigrati dobro prvenstvo.

"Očekivao sam da će Hrvatska biti druga i znao sam da će napraviti veliki uspjeh. Žao mi je što nisam pogodio Njemačku, ali mi je drago zbog komšija što je moja prognoza bila tačna", rekao je Cernica za Radiosarajevo.ba

Taj trenutak pogledajte na 1:53 u videoprilogu. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije