Osvanuli gnusni grafiti i uvrede u Hrvatskoj za njihovog reprezentativca: 'Vida štakore'

0
Radiosarajevo.ba
Osvanuli gnusni grafiti i uvrede u Hrvatskoj za njihovog reprezentativca: 'Vida štakore'
Foto: X.com / 24sata.hr / Domagoj Vida, grafit

Domagoj Vida je u nedjelju, 20. augusta u 100. minuti zabio gol za izjednačenje i prolazak AEK-a u play-off Lige prvaka. Legendarni Vatreni iskoristio je nepažnju Dinamove odbrane i glavom zabio protiv svog bivšeg kluba.

Dinamovi navijači od kraja utakmice raspravljaju o tome je li Vida slavio gol ili nije, a najglasniji kritičar Domagoja Vide i njegove reakcije nakon gola je glumac Rene Bitorajac.

Ostatak Dinamovih navijača također se obrušio na Domagoja Vidu. Uvrede su prvo počele po društvenim mrežama, a sada su po Zagrebu osvanuli grafiti koji vrijeđaju igrača koji je uvijek ostavljao srce na terenu za reprezentaciju, pišu Hrvatski mediji.

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

Prije 32 godine osujećen napad JNA na Predsjedništvo i Skupštinu BiH

"Vida pošto obraz?" i "Dok dečki trunu ti slaviš golove j**** ti mater ružnu. Vida štakore", osvanuli su na nepoznatim lokacijama u Zagrebu.

Vida je već bio u sličnoj situaciji, a tada su ga navijači Dinama slavili kao heroja. Protiv Ludogoretsa je 2012. također zabio glavom u posljednjim minutama utakmice.

Uvredljivi grafiti u Hrvatskoj
Foto: 24sata.hr: Uvredljivi grafiti u Hrvatskoj

Zabio je Vida i na Svjetskom prvenstvu u Rusiji protiv Rusije u ključnim trenucima, a tada je također bio miljenik nacije. Za reprezentaciju je odigrao 101 utakmicu i zabio četiri gola.

Izgleda da navijači Dinama traže krivca svugdje, osim u svom dvorištu, piše 24sata.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije