Optimizam u redovima mlade reprezentacije uoči duela s Rumunijom

Radiosarajevo.ba
Optimizam u redovima mlade reprezentacije uoči duela s Rumunijom
Mlada reprezentacija Bosne i Hercegovine u zeničkom Trening centru priprema se za treću utakmicu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo s Rumunijom.

U našem timu vlada veliki optimizam pred ovaj susret, ali ističu da je protivnik izuzetno kvalitetan.

"Jučerašnji trening su propustili Radeljić i Demirović jer su kasno imali letove za Sarajevo, ali danas su svi u trenažnom procesu. Jutros smo analizirali naše dosadašnje utakmice, gdje smo ukazali igračima na neke greške, slijedi i analiza protivnika. Iskoristićemo ove pripreme maksimalno i spremni dočekati meč. Rumunija je jaka ekipa, ali vjerujem da možemo ostvariti pobjedu i nadamo se najboljem", rekao je pomoćni trener u stručnom štabu reprezentacije Sanjin Alagić.

Golman Goran Karačić ističe kako je atmosfera u ekipi odlična.

"Atmosfera u ekipi je odlična. Odradićemo ove pripreme na najbolji mogući način kako bismo bili na nivou u susretu sa Rumunijom. Sigurno da se radi o kvalitetnom protivniku iako detaljnije analize tek slijede. Doći će ovdje da se nadigravaju, ali igramo na našem terenu i ako pružimo maksimum osvojićemo tri boda", rekao je uoči ove utakmice Goran Karačić.

Utakmica s Rumunijom igra se prvog septembra u Trening centru reprezentacije u Zenici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije