Operisan selektor Srbije: I iz Bijeljine stiže podrška za Mladena Krstajića

Radiosarajevo.ba
Operisan selektor Srbije: I iz Bijeljine stiže podrška za Mladena Krstajića
EPA / Mladen Krstajić

Mladen Krstajić, selektor nogometne reprezentacije Srbije, uspješno je operisan na Vojnomedicinskoj akademiji (VMA) u Beogradu.

Uspješan oporavak od operacije selektoru je poželio i nogometni klub Radnik iz Bijeljine  preko društvenih mreža čiji je predsjednik upravo Krstajić.

Dok beogradski mediji prenose da je riječ o rutinskoj operaciji na nosu. Ovaj bh. premijeligaš je naveo da je u pitanju lakši operativni zahvat.

"Mladen Krstajić, predsjednik našeg kluba i selektor reprezentacije Srbije, jutros je uspješno operisan na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu . Riječ je o lakšem operativnom zahvatu. Kolektiv FK Radnik svom predsjedniku želi brz oporavak i povratak redovnim radnim aktivnostima", naveli su iz kluba

Očekuje se da se bivši nogometaš, a sada selektor, vrati svim svojim dužnostima u najkraćem mogućem roku.

Iako pod njegovom palicom Srbija igra jako dobro, u posljednje vrijeme pojavile su se infomacije da ipak neće ostati na klupi reprezentacije te zemlje. Njegov nasljednik bi mogao biti Dragan Stojković Piksi.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije