Okupili se navijači Hajduka u Međugorju: Blaž Slišković se veselio, a fratar podigao atmosferu

2
Radiosarajevo.ba
Okupili se navijači Hajduka u Međugorju: Blaž Slišković se veselio, a fratar podigao atmosferu
Foto: Collage / "Bila noć" i Blaž Slišković

U svečanoj dvorani Herceg Etno-sela Međugorje u ponedjeljka navečer, 12. februara, održana je Bila noć.

U organizaciji Društva prijatelja Hajduka Mostar okupili su se navijači Hajduka iz svih krajeva Bosne i Hercegovine, odnosno oni koji su među njima najbrže stigli do ulaznice.

Pred oko 750 okupljenih pjesmu je u jednom trenutku poveo fratar, fra Miro Šego, parafraziravši stihove crkvene pjesme Ima jedna duga cesta, dobro poznate svim katolicima. Fra Miro je kazao kako on može reći javno da navija za Hajduk, s obzirom na to da i papa Franjo javno govori da navija za argentinski San Lorenzo.

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

Osmanović: Mi ćemo se uvijek sjećati heroja, a oni ratnih zločinaca

"Ima jedno obećanje, da će Hajduk prvak biti", pjevao je svećenik zajedno s navijačima Hajduka koji naslov prvaka čekaju 19 godina i svi se nadaju da je to ta sezona u kojoj će se prekinuti toliko dugi post.

Na Biloj noći bili su i predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić, šef omladinske škole Boro Primorac, prvotimac Dario Melnjak, kao i legende kluba Blaž Slišković, Boris Pandža, Stanko Bubalo, Igor Musa, Marko Bencun, Ivan Prskalo i mnogi drugi, piše Hercegovina.info.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije