Oglasio se Sergej Barbarez prije dramatične završnice meča u Zenici

4
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Sergej Barbarez prije dramatične završnice meča u Zenici
Arhiv / Sergej Barbarez

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Bilinom polju u Zenici napravila veliki kiks pošto je remizirala s Kazahstanom 2:2.

Dominirali su Zmajevi u prvom dijelu i promašili veliki broj velikih šansi. Nakon što smo na početku drugog dijela primili gol, u 74. minuti Pjanić je iz penala poravnao na 1:1.

U finišu Zmajevi su došli do preokreta nakon gola Menala u 86. minuti, ali su gosti napravili čudo i u 95. minuti iz "slobodnjaka" došli do boda (2:2, Zainutdinov).

Saobraćajna nesreća na Otoci, velika gužva u pravcu centra grada

Saobraćajna nesreća na Otoci, velika gužva u pravcu centra grada

Poraz je teško pao selektoru Ivaylu Petevu, igračima, ali optimističnu poruku je poslao jedan od idola nacije - Sergej Barbarez.

On se oglasio na Twitteru prije meča i izrazio nadu da se Zmajevi mogu plasirati u Katar, na Svjetsko prvenstvo koje se igra naredne godine. 

"Ja imam osjećaj da mi BiH idemo u Katar, pa vi kako hoćete", napisao je Barbarez i dobio veliku podršku za svoju izjavu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (4)

/ Povezano

/ Najnovije