Oglasio se FK Velež i poslao važnu poruku navijačima: Vi nam trebate

1
Radiosarajevo.ba
Oglasio se FK Velež i poslao važnu poruku navijačima: Vi nam trebate
FOTO: Facebook / FK Velež

Fudbalski klub Velež narednog vikenda igra vrlo važnu utakmicu 32. kola m:tel Premijer lige BiH u kojoj će na stadionu "Rođeni" gostovati FK Sloboda iz Tuzle. Utakmica je na programu u nedjelju 23. maja sa početkom u 17h.

FK Velež je u prodaju pustio donatorske karte i za ovu utakmicu, i pozvao navijače, putem Facebooka i službene web stranice,  da još jednom pokažu koliko vole klub.

Pred nama je utakmica 32. kola m:tel Premijer lige BiH u kojoj će na stadionu Rođeni snage odmjeriti FK Velež i FK Sloboda iz Tuzle. Utakmica koja je na programu u nedjelju 23. maja sa početkom u 17h.

S obzirom na tabelu m:tel Premijer lige BiH, koja pokazuje da je FK Velež na 3. mjestu sa 55 osvojenih bodova, što je dva više od pratilaca NK Široki Brijeg i HŠK Zrinjski (53), pobjeda u navedenoj utakmici dovodi nas na korak od povratka u evropska takmičenja!

Mi, Rođeni, najbolje znamo kroz kakva smo sva iskušenja prošli kako bi došli u poziciju da se opet borimo za sami vrh tabele, a samim tim i za povratak na evropsku scenu, gdje je Velež zadnji put igrao 7. decembra 1988. godine, u okviru osmine finala Kupa UEFA, kada je u Mostaru gostovao Hearts iz Škotske. Rođeni su golovima Semira Tuce i Vladimira Gudelja slavili 2:1, što nije bilo dovoljno s obzirom da je u prvoj utakmici Hearts slavio rezultatom 3:0.

Do ove prilike došli smo svi zajedno, velikim trudom, radom, ogromnim ulaganjem i ogromnom podrškom navijača. Zato Vas ovim putem pozivamo da zajedničkim snagama i kupovinom donatorske karte za gore navedenu utakmicu, podržite Rođene u borbi za Evropu!

Donatorsku kartu možete kupiti putem Web shopa koji se nalazi na službenoj stranici Kluba, zatim putem Paypala (finansije@fkvelez.ba), kao i putem žiro računa 102 714 000 000 5195.

U toku sutrašnjeg dana (iza 12h) karte će se moći kupiti i u klupskim prostorijama u Cernici na adresi Adema Buća 6.

Podržimo naše Rođene, idemo zajedno do kraja…

Mostar u srcu, Velež do groba!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije