Oglasio se Feđa Dudić nakon historijskog uspjeha: 'Uživajte u ovom danu moji Kragujevčani'

2
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Feđa Dudić nakon historijskog uspjeha: 'Uživajte u ovom danu moji Kragujevčani'
Foto: FK Radnički 1923 Kragujevac / Facebook / Feđa Dudić

Bosanskohercegovački trener Feđa Dudić, sa Radničkim iz Kragujevca ispisao je historiju plasiravši se u Europu prvi put od postojanja kluba.

Hit trener Feđa Dudić je napravio senzaciju, podvig, a na društvenim mrežama otvorio je dušu i sjetio se kako je ispraćen za Kragujevac. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"Kad nesto puno zeliš, sanjaš i voliš onda to postane java. Uživajte u ovom danu moji Kragujevčani, Džavoli i svi navijači kojima smo bili simpatični. Osjetio sam da je nekako cijela neopredjeljena javnost u Srbiji bila uz nas i podržavala nas. Mnogi protivnički treneri i igrači nakon utakmica govorili su da smo zaslužili ovo što smo ostvarili danas i da su uz nas što nam je bila dodatna satisfakcija hvala im na tome.

Pariz 2024 | Spektakularnom ceremonijom otvorene Olimpijske igre na rijeci Seni

Pariz 2024 | Spektakularnom ceremonijom otvorene Olimpijske igre na rijeci Seni

Hvala mojoj porodici koja je prošla sve ovo sa mnom dobre i teške trenutke. Sjećam se kad sam kretao za Kragujevac pa objave koje su mi slali prijatelji na kojima je izašlo da preuzima klub i onda nasi "Bosanci" sa komentarima 'šta ce vam on'.. 'neće izdrzati ni tri kola'... 'Neće dočekati duge rukave' itd itd sve to je dalo jos vecu snagu da radim jače i bolje. Nadam se da se ti i takvi bar malo stidite sada ako i znate za stid. Ne morate me voliti ali morate poštovati ovaj rad... Ali takvi su hvala Bogu manjina.

Na kraju ali i najvažnije hvala svim mojim prijateljima, mojim Bosancima i Hercegovcima, Sarajlijama, Mostrarcima, Travničanima...itd itd da se ko ne naljuti što ste bili uz mene i moju ekipu i davali nevjerovatnu i bezuslovnu podršku u ovih 8 mjeseci. Hvala svim medijima u BIH što se Radnicki pratio kao nikad niko prije vi ste za to zaslužni, nadam se da smo opravdali vaše povjerenje.

Hvala dragom Bogu na svemu što je bio uz mene i moje ekipu a kad je on uz nas onda nam niko drugi nije potreban... Volim vas sve i hvala na svemu", zključio je Feđa Dudić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije