Oglasili se i BHFanaticosi: Pokazat ćemo vam šta je burek, a šta sirnica

3
Radiosarajevo.ba
Oglasili se i BHFanaticosi: Pokazat ćemo vam šta je burek, a šta sirnica
Foto: Facebook / BHFanaticos / BHFanaticos u Podgorici

Nakon remija naše najbolje bh. selekcije u Podgorici protiv Crne Gore (1:1) te dešvanja uoči i nakon utakmice, oglasili su se BHFanaticosi, najvatreniji navijači Bosne i Hercegovine.

"Ovom prilikom navijačka grupa BHFanaticos se zahvaljuje na dočeku i korektnosti normalnim stanovnicima Crne Gore. Aplauzom ispraćena himna, korektno navijanje i odnos tokom cijele utakmice i dolaska su primjer za mnoge. Manju grupu idiota koji mrze zemlje u kojim su rođeni, kako kod njih, tako i kod nas, nećemo posebno spominjati - oni su sami sebi kazna. Poseban pozdrav navijačkim suparnicima sa sjeverne tribine, nadamo se da ćemo imati priliku da vas ugostimo na isti način i pokažemo vam šta je burek, a šta sirnica.

Naprijed Bosno ljubavi moja!", naveli su na Facebook stranici BHFanaticos.

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Dva muškarca pretukla policajca prilikom hapšeja: Jedan uspio pobjeći

Podsjetimo, ljubitelji fudbala iz Crne Gore ali i svi ostali dobri ljudi u rekordnom roku su prikupili novac za novi kombi bh. navijačima čiji je stari zapaljen na dan utakmice Crna Gora - BiH u Podgorici.

U ovu divnu akciju uključio se i grad Podgorica, a ranije je Radio i televizija Crne Gore ponudila smještaj i prevoz našim navijačima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije