Odličan vikend za bh. reprezentativce (VIDEO)

Radiosarajevo.ba
Odličan vikend za bh. reprezentativce (VIDEO)

Edin Džeko je u subotu sa dva gola protiv Bayerna nastavio golegetersku seriju i tako otvorio odličan vikend za reprezentativce Bosne i Hercegovine. Igrači Wolfsburga Džeko i Zvjezda Misimović, koji je asistirao za dva gola u utakmici u kojoj su ponizili minhenskog giganta, našli su se u timu kola Bundeslige.

http://www.youtube.com/watch?v=ywCabDUfrO0


Admir Vladavić postigao je odlučujući gol za Žilinu u pobjedi njegovog tima 2:1 protiv Vion Zlate Moravce. Gosti su poveli u 62. minuti preko Macka, da bi šest minuta kasnije Piacek pogodio za 1:1. Gol odluke pao je u 90. minuti a strijelac je bivši nogometaš mostarskog Veleža i sarajevskog Željezničara.

Semir Štilić, najbolji mladi igrač u Poljskoj, bio je donio je bod svom Lechu. Ekipa iz Poznana na svom terenu je remizirala sa Wislom. Igrači iz Krakowa došli su uvodstvo u 52. minuti preko Singlara, a onda je Štilić pogodio iz slobodnog udarca za 1:1.

http://www.youtube.com/watch?v=zcmqLSR2GgY


Igrač kojim je bio oduševljen selektor Blažević, Sanel Jahić, odigrao je odličnu utakmicu u pobjedi Arisa nad ekipom OFI-a Creta. Javito je doveo Aris u vodstvo u 10. minuti a Sfakianakis u 24. poravnao na 1:1. Bentin u 52. minuti pogađa vlastitu mrežu za novo vodstvo Arisa, a Cámpora povisuje na 3:1. Konačnih 4:1 postavlja Jahić odličnim udarcem glavom.

http://www.youtube.com/watch?v=gPWVphgYXDA


radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije