Objavljene prve fotografije igrača Bosne nakon napada u Foči: Mladiću je slomljen i jedan zub

2
Radiosarajevo.ba
Objavljene prve fotografije igrača Bosne nakon napada u Foči: Mladiću je slomljen i jedan zub
FOTO: Facebook / Ibrahim Osmanović

NK Bosna Visoko oglasila se o zdravstvenom stanju svog igrača Ibrahima Osmanovića kojeg je danas, 8. juna napao navijač FK Sutjeske tokom utakmice u Foči.

Kako navode, nakon obavljenih pregleda Ibrahim Osmanović je na putu u Policijsku stanicu gdje će dati izjavu. Potpredsjednik kluba Adnan Jašarspahić i gradonačelnik Visokog Mirza Ganić razgovarali su sa igračem.

"Razgovarali smo dok je još bio u bolnici i čekao nalaze pretraga. Rekao mi je da je najgore bilo dok je ležao na zemlji kada je osjetio udarce i izgubio svijest. Uz sve to od siline udarce ovog očito psihički poremećenog čovjeka koji je nasrnuo na dijete slomljen mu je i jedan zub", rekao je Jašarspahić.

Općina u Sarajevu dodjeljuje jednokratnu pomoć penzionerima: Šta to znači za 5.611 domaćinstava?

Općina u Sarajevu dodjeljuje jednokratnu pomoć penzionerima: Šta to znači za 5.611 domaćinstava?

"Čim sam vidio informaciju u medijima odmah sam pozvao predstavnika našeg kluba koji se nalazio u bolnici sa Ibrahimom. Razgovarali smo kratko i na svu sreću rekao mi je nakon početnog šoka da se dobro osjeća i da upravo ide u policiju kako bi dao izjavu. Osuđujem ovaj čin i nadam se da će policija uraditi svoj posao kako treba obzirom da je objavljena i slika i video napadača, a našem Ibri i ostalim igračima NK Bosna želim sretan put do Visokog", izjavio je gradonačelnik Mirza Ganić.

NK Bosna se zahvaljuje osoblju bolnice u Foči na vrlo korektnom i profesionalnom odnosu koji su sve učinili da se pruži sva potrebna pomoć našem igraču. Također se zahvaljuju osoblju Centra za socijalni rad za maloljetnike kao i policijskim inspektorima na profesionalnom odnosu.

🟡Kako nam je javio predstavnik našeg kluba Edin Muzaferija koji se nalazi sa juniorima i kadetima u Foči nakon...

Posted by NK Bosna Visoko on Saturday, June 8, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije