Novi reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao za ekipu iz Bundeslige

0
Radiosarajevo.ba
Novi reprezentativac Bosne i Hercegovine potpisao za ekipu iz Bundeslige
Foto: Facebook / Armin Gigović

Sedmicama unazad se špekulisalo o tome gdje će bh. reprezentativac Armin Gigović nastaviti svoju karijeru s obzirom na to da se povezivao sa dosta klubova.

Itekako su se navijači Midtjyllanda nadali da će se Gigović vratiti u njihov tim, ali od toga neće biti ništa jer je ovaj Zmaj upravo predstavljen u novom klubu.

Nakon što je sve i dogovoreno, Armin Gigović je potpisao za ekipu iz Bundeslige, a radi se o Holstein Kielu. Tim koji je izborio plasman u najjači rang njemačkog nogometa doveo je reprezentativca BiH iz Rostova.

Bošnjačka stranka ušla u Vladu Crne Gore zajedno s negatorima srebreničkog genocida

Bošnjačka stranka ušla u Vladu Crne Gore zajedno s negatorima srebreničkog genocida

Pružao je 22-godišnji veznjak jako dobre partije u Danskoj i to se posebno odnosi na period od januara 2023. godine u dresu Midtjyllanda. Sve to se na kraju i isplatilo.

Osvojio je Gigović titulu prošle sezone u Danskoj, ali je poslije 53 odigrane utakmice odlučio da je vrijeme za promjenu sredine, te ozbiljniji iskorak u karijeri.

Nema apsolutno nikakve sumnje da je dolazak u Bundesligu fantastična stvar za bivšeg reprezentativca Švedske i on će se na ovaj način pridružiti drugim Zmajevima u Njemačkoj, piše SportAM.

Moin Armin Gigovic 👋🏼 Der 22-jährige Mittelfeldspieler kommt vom FK Rostov an die Förde und spielte zuletzt leihweise...

Posted by Holstein Kiel on Tuesday, July 23, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije