Nove informacije o zdravstvenom stanju Emira Spahića, jedna vijest je odlična

Radiosarajevo.ba
Nove informacije o zdravstvenom stanju Emira Spahića, jedna vijest je odlična
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Povrijeđeni Emir Spahić iz bolnice u Trebinju helikopterom OSBiH stigao u Sarajevo

Emir Spahić se osjeća bolje i to je u ovom trenutku najvažnije. Operacija karlice je za njega prošlost, post-operativni tretman ide prema očekivanjima ljekara. Jedna vijest je svakako sjajna - bivši kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine počeo je sa fizikalnim terapijama. Svakodnevno je na fizikalnim terapijama sa medicinskim sestrama i to je prva naznaka da se osjeća bolje, potvrdio je za Radiosarajevo.ba izvor blizak Emiru Spahiću

Emir Spahić imao saobraćajnu nesreću, traži se helikopter za prebacivanje u Sarajevo

Helikopter Oružanih snaga BiH sa stadiona Koševo otišao po povrijeđenog Spahića

Nas je posebno zanimalo stanje desnog Spahićevog bubrega, koji je u saobraćajnoj nesreći doživio teže traume. 

Emir Spahić uspješno operisan na KCUS-u: Stigle prve informacije o oporavku

Emir Spahić, nekadašnji kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, operiran je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, potvrđeno je za Radiosarajevo.ba . Emir Spahić imao saobraćajnu nesreću, traži se helikopter za prebacivanje u Sarajevo Helikopter Oružanih snaga BiH sa stadiona Koševo otišao po povrijeđenog Spahića „Emir je uspješno operiran.

"Ljekari prate stanje, u ovom trenutku niko ne razmišlja o operaciji. Ide se korak po korak, za sve ima vremena. Njegovo zdravlje je u ovom trenutku najvažnije", dodao je naš izvor, koji je podvukao da se Spahić i dalje nalazi na intenzivnoj njezi i da su mu do daljnjeg posjete zabranjene. 

Podsjetimo, Emir Spahić, nekadašnji kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine, 30. augusta je doživio saobraćajnu nesreću u blizini Gacka.

Kasnije je smješten u bolnicu u Trebinju, da bi helikopterom Oružanih snaga BiH stigao na liječenje na KCUS.

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije