Nogometni sudija na utakmici ubio igrača

Radiosarajevo.ba
Nogometni sudija na utakmici ubio igrača


Nasred nogometnog terena 26-godišnji je sudija Francisco Edio Gregorio Chaves izvadio nož te ga zbio u prsa igraču koji mu je došao prigovoriti na dosuđenom prekršaju, tvrde svjedoci.

Neviđeni se zločin odigrao u nedjelju poslijepodne u Brazilu, na nogometnoj utakmici nižerazrednih lokalnih klubova Barreire i Redenciona. Točno je mjesto događaja bio stadion u Barreiri, gradiću 72 kilometra udaljenom od Fortaleze, glavnog grada Savezne države Ceare.

Nesretni je stoper Jose Ramos da Silva iskrvario prije nego su mu liječnici uspjeli pomoći. Sudac ubojica nakon ranjavanja Josea ranio je i njegova četiri godine mlađeg brata Francisca das Chagasa de Silvu, koji je pokušao pomoći svom bratu. Njega je ranio u leđa te nogometaš nije u životnoj opasnosti.

Nakon kratkotrajnog krvavog pohoda sudac je pobjegao u svlačionice.

Iz nadležne su policijske stanice, nakon što su priveli krvoloka, objavili da sudac Francisco Edio Gregorio Chaves dosad uopće nije imao policijski dosje.

totalsport/radiosarajevo.ba

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije