Nogometni savez BiH potvrdio: Na meču sa Kazahstanom rasprodane sve karte

1
Radiosarajevo.ba
Nogometni savez BiH potvrdio: Na meču sa Kazahstanom rasprodane sve karte
Reprezentacija.ba / Na meču sa Kazahstanom rasprodane sve karte

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je u Zenici odigrala 2:2 sa Kazahstanom, a na tribinama Bilinog polja bilo je oko 6.000 navijača.

Potvrđeno je to iz Nogometnog saveza BiH, a podsjetimo da su nadležne institucije i odobrile prisustvo do 6.000 gledalaca što znači da su sve ulaznice rasprodane.

Navijači su tokom svih 90 minuta bodrili Zmajeve i velikim dijelom bili su 12. igrač sa tribina. Posebno u finišu susreta, kada su Zmajevi i došli do preokreta, kojeg nažalost, nisu sačuvali.

Intervju | Sergej Barbarez: Ne odričem se Džeke i Pjanića, želim graditi tim i na mladim igračima

Intervju | Sergej Barbarez: Ne odričem se Džeke i Pjanića, želim graditi tim i na mladim igračima

Podsjetimo, nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je na Bilinom polju u Zenici napravila veliki kiks pošto je remizirala s Kazahstanom 2:2.

Dominirali su Zmajevi u prvom dijelu i promašili veliki broj velikih šansi. Nakon što smo na početku drugog dijela primili gol, u 74. minuti Pjanić je iz penala poravnao na 1:1.

U finišu Zmajevi su došli do preokreta nakon gola Menala u 86. minuti, ali su gosti napravili čudo i u 95. minuti iz "slobodnjaka" došli do boda (2:2, Zainutdinov).

Naredni susret Zmajevi igraju 9. oktobra kada gostuju Kazahstanu.

     

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije