Njegov komentar je čekao svijet: Cristiano Ronaldo reagovao na Messijevo osvajanje Zlatne lopte

0
Radiosarajevo.ba
Njegov komentar je čekao svijet: Cristiano Ronaldo reagovao na Messijevo osvajanje Zlatne lopte
Foto: Kolaž / Lionel Messi, Cristiano Ronaldo

Argentinski nogometaš Lionel Messi je u ponedjeljak, 30. oktobra, osvojio svoju osmu Zlatnu loptu, odnosno nagradu za najboljeg nogometaša na svijetu. 

Njegov najveći rival je Cristiano Ronaldo, koji se nije našao među nominovanim nogometašima. Ipak, imajući u vidu rivalstvo između ova dva fantastična nogometaša, svi su čekali samo njegovu reakciju. 

Naime, on se nije oglasio, već je 'lajkao' komentar koji kaže: "Ono što smo znali se desilo, dali su još jednu Zlatnu loptu Messiju. Otišao je u penziju u Miamiju, iako je već izgledao kao da je u penziji u PSG-u dok se pripremao za Svjetsko prvenstvo. Osvojio je Svjetsko prvenstvo, da, ali sa šest penala...

Ivica Puljić se javio iz Amerike: 'State Department je sve demantirao'

Ivica Puljić se javio iz Amerike: 'State Department je sve demantirao'

Svjetsko prvenstvo je bilo prije 10 mjeseci, sada smo u novembru. Messiju pripada 8 Zlatnih lopti, ali trebao je imati samo 5. Ima Zlatnu loptu Inieste/Xavija, Lewandowskog koji je osvojio 6 trofeja u jednoj sezoni i Haalanda koji je bio najbolji strijelac svih vremena."

Osim 'lajka' ispod komentara je stavio i četiri emojija koji se smiju. 

🚨 Cristiano Ronaldo a liké et commenté « 😂😂😂😂 » ce message du journaliste Tomas Roncero qui critique le 8ème Ballon d'Or...

Posted by Le Meilleur du Football on Tuesday, October 31, 2023

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije