Nezadovoljni navijači Rapida: Na autoputu presreli autobus i postrojili igrače

Anadolija
Nezadovoljni navijači Rapida: Na autoputu presreli autobus i postrojili igrače
/ Foto: Ultras rapid
Nezadovoljni rezultatima navijači bečkog Rapida presreli su na autoputu u Austriji autobus s fudbalerima svog kluba i prisilili ga da skrene na odmaralište.

Po zaustavljanju autobusa na odmaralištu postrojili su igrače i članove stručnog štaba, te im ”održali predavanje” jer najtrofejniji austrijski klub nije pobijedio u posljednjih devet kola domaćeg šampionata.

”Dali smo im određene lekcije. Ono što smo im poručili prošlog vikenda nećemo u javnosti reći, ali sigurni smo da su nas shvatili”, saopštili su u pisanoj formi navijači Rapida.

Incident se desio po povratku ekipe u Beč sa gostovanja u Riedu, gdje su poraženi rezultatom 0:3 pa imaju svega pet bodova više od zone ispadanja u Drugu ligu.

Prethodno, navijači su postrojili igrače i pred tribinom na stadionu. Fudbaleri su tada nekoliko minuta stajali pognute glave i slušali ne baš prijatne riječi koje su im uputili najvatreniji navijači. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije