Nevjerovatne cijene: Evo koliko koštaju ulaznice za debi utakmicu Lionela Messija

0
Radiosarajevo.ba
Nevjerovatne cijene: Evo koliko koštaju ulaznice za debi utakmicu Lionela Messija
FOTO: Facebook / Lionel Messi

U subotu, 22. jula u 2 sata ujutro u Leagues Cupu će Inter Miami na domaćem terenu dočekati meksički Cruz Azul, a na toj bi utakmici trebao debitovati Lionel Messi (36) i započeti novu stranicu u karijeri. 

Pred 20.000 navijača u velikom je stilu predstavljen 'argentinski čarobnjak', a predstavljen je kao najbolja 'desetka' na svijetu od koje se očekuju velike stvari, piše 24sata.hr.

"Sretan sam što sam došao igrati u ovaj grad s porodicom i izabrao ovaj projekat, siguran sam da ćemo ovdje uživati. Bit će to dobro vrijeme u kojem će se dogoditi jako dobre stvari", rekao je Messi na predstavljanju.

EU i SAD preduzimaju mjere protiv TikToka, gdje je problem?

EU i SAD preduzimaju mjere protiv TikToka, gdje je problem?

Klub čiji je vlasnik David Beckham napravio je i odličan marketinški potez jer će se dresovi prodavati u nevjerojatnom broju. Nadalje, prosječna cijena ulaznice za ovaj meč je oko 430 eura (840 KM), a pojedinci su navodno spremni dati i oko basnoslovnih 98 hiljada eura (191 hiljada KM).

"Ovo je kao kad je Pele stigao u New York Cosmose", prokomentarisao je jedan od navijača.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije