'Neću se izviniti Fergusonu!'

Radiosarajevo.ba
'Neću se izviniti Fergusonu!'

Iako se u prvom trenutku pokajao zbog morbidne poruke Alexu Fergusonu, napadač Manchester Cityja Carlos Tevez je po povratku u Argentinu ustvrdio kako se nema namjeru izviniti menadžeru Manchester Uniteda.

Podsjetimo, uslijed proslave Cityjeva naslova engleskog prvaka Tevez je, za vrijeme vožnje autobusom otvorena krova, visoko u zrak podigao transparent s porukom RIP Fergie, odnosno Počivaj u miru Fergie. Aludirao je, dakako, na menadžera Manchester Uniteda, svoga nekadašnjeg kluba.

Iz Cityja su ekspresno uputili ispriku gradskom rivalu i samom Fergusonu, a i argentinski nogometaš je izjavio kako se zanio tokom proslave i kako nije htio iskazati nepoštovanje Škotu. No, u srijedu je, po povratku u domovinu, promijenio priču.

"Čini se kao da je Ferguson predsjednik Engleske. Kad god je pričao loše o nekom igraču ili kad god je blatio mene, nikad nisam tražio njegovu ispriku. Kada zabrljaš, trebaš se izviniti, ali ja se Fergusonu neću izviniti", rekao je kontroverzni fudbaler okupljenim novinarima na aerodromu Ezeiza u Buenos Airesu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije