Navijači Zrinjskog objavili snimak ukradenih transparenata grupe Red Army: "Pozdrav moleri"

5
Radiosarajevo.ba
Navijači Zrinjskog objavili snimak ukradenih transparenata grupe Red Army: "Pozdrav moleri"
Foto: Screenshot/Facebook / Ukradeni transparenti Red Army

Mnogo bure na navijačkoj sceni Bosne i Hercegovine je izazvala jučerašnja vijest kako su navijači Zrinjskog, Ultrasi, "oduzeli" sve zastave koje posjeduju njihovi rivali, odnosno Veležov Red Army.

Nakon nekoliko različitih informacija koje su se u subotu, 4. maja "vrtile" po internetu, prvi je šutnju prekinuo Red Army koji je u subotu, 4. maja objavio snimak kako je nekoliko nepoznatih osoba, za koje se sumnja da su Ultrasi, u rane jutarnje sate provalilo u jednu privatnu kuću te kako iz nje iznose nekoliko torbi u kojima su transparenti Red Armya.

Snimak je objavljen uz poruku "Čega se navijači stide, ljudi od puta se ponose".

Nešto se čudno događa u državi koju trese građanski rat, Putin hitno šalje vojnike i oružje

Nešto se čudno događa u državi koju trese građanski rat, Putin hitno šalje vojnike i oružje

Sada su se oglasili i Ultrasi koji su objavili video sa svim "oduzetim" zastavama, transparentima, barjacima i obilježjima Red Armya. Snimak je objavljen uz poruku "Pozdrav, moleri!", prenosi SCSport.

Pretpostavlja se da će pomenute zastave i druga obilježja Ultrasi zapaliti na prvoj utakmici finala Kupa Bosne i Hercegovine protiv Borca na "Stadionu pod Bijelim brijegom"u srijedu, 8. maja.

Ostaje da se vidi kakav će epilog imati ova posljednja dešavanja u "gradu na Neretvi", te da li će uslijediti eventualni odgovor od Red Armyja.

Pozdrav moleri !

Posted by Ultras-Zrinjski Mostar on Sunday, May 5, 2024

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (5)

/ Povezano

/ Najnovije