Navijači tuže upravu Dinama

Radiosarajevo.ba
Navijači tuže upravu Dinama

Predstavnici Kluba navijača zagrebačkog Dinama, Bad Blue Boys predali su sjedištu DORH-a kaznenu prijavu protiv izvršnog direktora Dinama, Zdravka Mamića i cjelokupnog vodstva zagrebačkog nogometnog kluba zbog sumnje u nezakonitost pri kupnji stolica za tribine maksimirskog stadiona ove godine.

Klub navijača Dinama sumnja u zakonitost obnove stadiona jer, kako kažu, postoje jasne naznake da 36 hiljada stolica nije nabavljeno izravno od proizvođača iz Turske, po povoljnoj cijeni, već su one do kluba i tribina stadiona došle preko posrednika, privatne tvrkte "Duo-gastronomija" vlasnik koje je, tvrde, direktor nabave Dinama Dražen Miličević.

Predstavnik Kluba navijača, Danijel Hrnjak novinarima je ispred sjedišta DORH-a u Gajevoj ulici objasnio da su kaznenom prijavom, osim Zdravka Mamića i Miličevića, obuhvaćeni predsjednik Kluba Mirko Barišić, direktor kluba Damir Vrbanović, sportski direktor Zoran Mamić i direktor stadiona Miljenko Sakoman, čiji je sin Milan sa svojom tvrtkom, po tvrdnjama BBB-a bez natječaja dobio posao na obnovi stadiona.

Hrnjak je podsjetio da obnovu stadiona odavno prate raznorazne afere te izrazio nadu da će ih nova vlast početi rasčišćavati. Danijel Hrnjak jedan je od članova BBB-a koji su nedavno nepozvani upali na konferenciju za novinare Zdravka Mamića u prostorijama Dinama i poručili mu "da je gotovo njegovo vrijeme". Zbog toga ih je Mamić, izvijestio je Hrnjak, kazneno prijavio za prijetnju.

"Odazvat ćemo se pozivu na obavijesni razgovor i vidjeti o čemu je riječ", rekao je Hrnjak, inače čelnik BBB-a okupljenih u udruzi sa sjedištem u Draškovićevoj ulici.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije