Navijači Hajduka dočekali igrače na Poljudu nakon osvojenog Kupa

0
Radiosarajevo.ba
Navijači Hajduka dočekali igrače na Poljudu nakon osvojenog Kupa
Foto: YouTube/Screenshot / Navijači dočekali igrače Hajduka nakon osvojenog Kupa

Nakon obrane naslova pobjednika SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa igrače Hajduka u Splitu su dočekali navijači u sjajnoj atmosferi.

U finalu protiv Šibenika odigranom na stadionu Rujevica Hajduk je slavio 2:0 priredivši svojim navijačima radost za pamćenje.

Kasno iza ponoći ekipa predvođena trenerom Ivanom Lekom vratila se u Split gdje su je brojni navijači dočekali uz bakljadu i pjesmu.

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

Nikšić pisao Dodiku i Viškoviću povodom napada u Gacku: "Sankcionišite počinitelje!"

"Mene je ovo jako podsjetilo na Varaždin 2001., pola Splita ovdje i baš dobro da se pobijedilo. Hvala ljudima što su došli, a mi smo završili sezonu kako smo trebali završiti. Sad smo par boraka bolji nego što smo bili u prvom mjesecu. Naš jedini plan je biti još bolji", rekao je Ivan Leko nakon utakmice.

Hajduku je ovo osmi trofej pobjednika Hrvatskog kupa u historiji, dok je ekipa Šibenika i u svom drugom finalu ostala bez naslova. Prvi put u finalu su poraženi u sezoni 2009/10., a i tada je bolji od Šibenika bio Hajduk.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije