Navijači FK Sarajeva traže ostavke članova Uprave

Radiosarajevo.ba
Navijači FK Sarajeva traže ostavke članova Uprave

Povodom slabih rezultata FK Sarajeva u Premijer ligi BiH Udruženja navijača FKS zahtijeva da članovi uprave podnesu ostavke.

Ovim putem u ime svih navijača Fudbalskog Kluba Sarajevo ZAHTIJEVAMO, u najkraćem mogućem roku, NEOPOZIVE ostavke te isključivanje iz članstva i trajni odlazak iz svih struktura FK Sarajevo: Nihada Baljka, Nijaza Merdanovića i Mirsada Alihodžića.

Gore navedenu gospodu Udruženje navijača FK Sarajevo smatra najodgovornijim za katastrofalno stanje u kojem se Klub nalazi te tražimo da sami podnesu neopozive ostavke na funkcije koje obnašaju. U slučaju da se gore imenovani ogluše o naše zahtjeve, tražimo da to učini Upravni odbor ili Skupština FK Sarajevo i to po hitnom postupku.

Naše zahtjeve shvatite vrlo ozbiljno. Podvlačimo da će UNFKS iskoristiti sva legalna i dozvoljena sredstva borbe da se Nihad Baljak, Nijaz Merdanović i Mirsad Alihodžić odstrane iz struktura Fudbalskog kluba Sarajevo i da ćemo na tom zahtjevu istrajati.

Udruženje navijača FK Sarajevo se ovim putem javno ograđuje od svakog oblika nasilnog ponašanja na utakmicama ili eventualnog nasilnog ponašanja prema gore navedenoj gospodi.


radiosarajevo.ba
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije